Billigste VPS løsning

Billigste VPS løsning? Vælg DigitalOcean.com og få $10 gratis

Hvis du mangler en server til at hoste en eller flere hjemmesider, så er det super nemt og hurtigt at komme i gang.

DigitalOcean.com tilbyder din helt egen virtuelle Linux maskine fra $5 om måneden. Du får 20GB SSD harddisk, 512mb ram og en single core cpu. Og så tager det kun 55 sekunder at sætte op!

Klik på billedet for at få $10 gratis! Det svarer til 2 måneders gratis VPS!

Billigste VPS løsning

På en sådan løsning kan du nemt hoste flere websites med Apache og MySQL, dog ville nginx være foretrukket idet performance er bedre. Det skal dog siges at hvis du forventer flere tusinde besøgende på dine sites, så skal du overveje at vælge løsningen til $10 som giver i alt 1GB ram.

Du kan endda sætte din helt egen MineCraft server op på en VPS løsning. Vær dog opmærksom på at du vil opleve problemer hvis der er +4 spillere online på serveren af gangen hvis du bruger $5 løsningen. Opgrader til en dyrere løsning for at undgå dette.

Min VPS opsætning

Jeg hoster 2 websites på $5 løsningen med Apache og MySQL uden problemer. Jeg får 1-400 hits om dagen på hvert site. Jeg har opsat en swap fil på 1GB som kan afhjælpe memory load når jeg har mange besøgende. Læs her hvordan du laver en swap fil.

På billedet nedenfor ses en 7-dags graf over båndbredde, harddisk og CPU forbrug på min virtuelle maskine.
De højeste peaks på CPU kommer når jeg f.eks. optimerer billeder på serveren. Alle andre peaks er når mine sider har flere besøgende af gangen.

Billigste VPS løsning

De har tilmed en ret god score på Trustpilot:

Billigste VPS løsning

Hvad venter du på? Kom i gang med at nørde med din helt egen $5 VM og få $10 gratis!

 

Passioneret IT nørd med mange års erhvervs erfaring, både i indland og udland.