Hvilken usenet udbyder skal jeg vælge?

Det er en jungle derude – Især når det kommer til usenet. Det hyppigste spørgsmål jeg får er “Hvilken usenet udbyder skal jeg vælge?”

Der er mange svar, men dette er mit og det kommer af personlig erfaring.

Jeg er trofast tilhænger til Astraweb som jeg synes yder en super god service til utroligt lave priser. De er stabile, hurtige og billige. Hvad mere kan man ønske sig?

Læs også: Download gratis film og serier fra nyhedsgrupper/usenet

Hvilken usenet udbyder skal jeg vælge? Astraweb

Hvorfor Astraweb?

Astraweb er gode pga. de er billige ($8 /md.) og de har god retention (2600+ dage), hvilket, i korte træk, betyder at filer (såsom film og TV serier) kan være lagret helt op til 2600 dage (+7 år) på deres servere. Dette er godt hvis man ønsker at hente en ældre film eller serie.

Spar endnu flere penge!

Lige nu kører Astraweb med et rigtigt godt tilbud: 2 mdr. adgang for $15.
Dvs. du kun betaler $7.50 per måned. Du sparer mange penge i det lange løb!
Besøg Astraweb’s webside her og tilmeld dig i dag.

Bemærk! Linkene ovenfor er referral links, hvilket betyder at jeg bliver betalt hvis du opretter en konto. Det koster ikke mere for dig – Tværtimod. Du får det billigere end normalt og så hjælper du mig oven i købet med at holde min hjemmeside kørende.

Passioneret IT nørd med mange års erhvervs erfaring, både i indland og udland.